kreativitet

Kreativa och produktiva sätt att fördriva tiden på

Vinterhalvåret är här. Det betyder att dagarna är kyliga och mörka. Snön faller på vissa delar i landet, och i andra delar upplever vi mest regn. Vi har inte så mycket att se till, förutom de vanliga vanorna såklart – som jobb och plugg. Med den rådande pandemin kan vi heller inte ses med familj och vänner som vi kunnat förr, vilket gör att det blir ännu mer tid över. Visst kan vi sitta fastklistrade framför TVn eller datorn dag som natt om vi önskar det.

Vi förespråkar dock att man använder en del av tiden till att vara produktiv. Här listar vi därför våra favoriter bland kreativa sätt att fördriva tiden på, samtidigt som man är produktiv!

Tjäna pengar!

Vår favorit bland produktiva uppgifter är definitivt fritidsaktiviteten som gör att du tjänar pengar! Tjäna pengar kan man göra på många sätt. Visst kan man skaffa sig ett sidojobb, men det är inte riktigt där vår fokus ligger. Vi menar snarare att tjäna pengar utan att behöva röra sig utanför hemmet. Ett sätt att tjäna pengar när man är uttråkad. Efter jobbet. Innan man lägger sig. Under helgen.

Vårt bästa sätt är att börja spela med pengar online. Det vill säga på ett onlinecasino, eller genom att spela på odds om du föredrar detta. IGamingNyheter.se erbjuder fantastiska artiklar och spelrecensioner för att nybörjaren så väl som proffset ska komma igång med sin nya “karriär”. Vi rekommenderar att du börjar där, och sedan ger dig ut i spelvärlden för att tjäna pengar!

Rensa din dator och mobiltelefon

Något som många av oss säger att vi ska göra men aldrig får gjort är att rensa våra enheter. Precis som vi går på en detox efter en stor högtid måste vi ta hand om våra datorer och mobiltelefoner. Det bästa sättet att göra detta på är att ensa enheten. Börja med appar, filer och bilder. Radera allt du inte behöver och se hur minnet på din dator eller mobil plötsligt blir mycket större. Det är lite som att rensa garderoben – släng ut allt onödigt skit och ersätt med nytt användbart material.

Lär dig mer om något som intresserar dig

Det räcker med en hobby, eller kanske som du nyligen lärt dig om och som väckt ditt intresse. Ta dig tid när du väl har tid för att undersöka det. Låna böcker från biblioteket eller läs artiklar online för att lära dig mer om något som intresserar dig. Vem vet, kanske du blir nästa expert inom surdegsbak eller segling?

Förbered  matlådor och frys ner dem

Det kanske låter som en tråkig aktivitet för många, men kom ihåg att det inte dröjer länge innan du är stressad igen och då är det perfekt att ha matlådor förberedda! Då slipper du stå där, klockan 20.00 en måndagskväll utan mat i magen. Istället för att springa till din närmsta matbutik och köpa en fryspizza kan det vara skönt att ha lite riktigt käk hemma. Då är det perfekt om du tidigare i veckan förberett en läcker, nyttig lasagne som ligger och väntar på att bli uppvärmd i frysen!