Blogg

Ännu mer fokus på medarbetarna i TT-Gruppens nästa årsberättelse

Vi är i slutskedet av arbetet med TT-Gruppens kommande årsberättelse. Vi har tidigare berättat om den mötesserie som vi jobbar med under året. I årsberättelsen blir det fortsatt fokus på medarbetarna.

Vi har intervjuat åtta personer från olika delar av koncernen. Från nyhetsreportern på TT till medieanalytikern på Retriever. Från Uppdragsmedia får läsarna stifta lite mer bekantskap med Maria.

Vi tror stenhårt på att en kollega på IT-avdelningen kan vara en lika bra budbärare som de högsta cheferna. Inte minst kan det öka läsvärdet för kollegor, som i det här fallet är en mycket viktig målgrupp. Sedan gör det förstås inget att man kryddar intervjuerna med ett lite oväntat grepp, i det här fallet har vi låtit alla ta med sig en personlig sak.

Vill ni veta mer om hur vi arbetar med årsredovisningar och verksamhetsberättelser? Om vikten av att bygga in bra storytelling?
Hör gärna av er!

En trackback


  1. [...] marketingRapport från skallerormslandMars (8)Glenn Hysén guidar Unibets spelare inför allsvenskanÄnnu mer fokus på medarbetarna i TT-Gruppens nästa årsberättelseFredagstips: Facebook-bilder, kundtidningar och vårmusikNya webbprojekt: Ge medlemstidningar ett [...]